ΠΡΟΦΙΛ

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΑΝΕΛΙΞΗ ιδρύθηκαν από τους καθηγητές Νάτση Ιωάννη και Τιμπλαλέξη Κωνσταντίνο, οι οποίοι αξιοποιώντας την πολύχρονη εκπαιδευτική πείρα τους και με γνώμονα την αγάπη τους για το μαθητή κατάφεραν να δημιουργήσουν σε ένα πραγματικά σύγχρονο σπουδαστήριο τις προϋποθέσεις εκείνες, που κάθε χρόνο εξασφαλίζουν την επιτυχία στους μαθητές τους.

Τι είναι αυτό όμως που μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Ως Φροντιστήρια ΑΝΕΛΙΞΗ λειτουργούμε με γνώμονα τον ίδιο τον μαθητή και το ευρύτερο περιβάλλον του. Επικεντρωνόμαστε , στην ακαδημαϊκή πορεία των μαθητών μας καθώς επίσης και για το ίδιο το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα. Βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε υποψήφιο και στην οικογένειά του προσαρμόζοντας συνεχώς τις ενέργειές μας στις μεταβαλλόμενες συνθήκες τις κοινωνίας, ώστε να μπορούν όλοι οι μαθητές, ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας, να έχουν ίσες ευκαιρίες στη γνώση.

Πετύχαμε να δημιουργήσουμε την δική μας εκπαιδευτική πρόταση και προσελκύσαμε έτσι πολλούς μαθητές που διακρίθηκαν με την αριστεία τους και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους.

Η επιλογή των καθηγητών έχει γίνει με αυστηρά κριτήρια, για να είναι το εκπαιδευτικό μας δυναμικό ικανό, ώστε να μπορεί να δείχνει το σωστό δρόμο, που οδηγεί στην επιτυχία.

  • Οι στόχοι και τα όνειρα των παιδιών είναι για εμάς αυτοσκοπός και κινητήρια δύναμη.
  • Δεν αποτρέπουμε κανέναν από το επάγγελμα που τον ενδιαφέρει.
  • Δίνουμε αξία στα θέλω του κάθε μαθητή.
  • Προβάλλουμε διεξόδους ακόμη και στις περιπτώσεις των μη προσοδοφόρων επαγγελμάτων.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους, που εδώ και 15 χρόνια έχετε αγκαλιάσει τον Φροντιστηριακό μας Οργανισμό με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενισχύοντας την εδραίωσή του στην μέση εκπαίδευση. Η αφοσίωσή σας σε αυτό το γεγονός, μας ωθεί ώστε να έχουμε τεράστια ποσοστά επιτυχίας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που είμαστε η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Κτίριο 01 - Ακαδημίας & Ε. Μπενάκη 38

Κτίριο 01 - Ακαδημίας & Ε. Μπενάκη 38

Κτίριο 02 - Αμορίου 1 & Αχαρνών 140

Κτίριο 02 - Αμορίου 1 & Αχαρνών 140

Κτίριο 03 - Αχαρνών 216 & Ρόδου 17

Κτίριο 03 - Αχαρνών 216 & Ρόδου 17

Κτίριο 04 - Πατησίων 257 & Προμηθέως 1

Κτίριο 04 - Πατησίων 257 & Προμηθέως 1

Κτίριο 05 - Λ. Ηρακλείου 312 & Κωφίδου 1

Κτίριο 05 - Λ. Ηρακλείου 312 & Κωφίδου 1