ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

cover

Ο φροντιστηριακός οργανισμός «ΑΝΕΛΙΞΗ» είναι αναμφίβολα ο πλέον επιτυχημένος και αξιόπιστος φορέας προετοιμασίας των ομογενών μαθητών στην Ελλάδα. Είναι το συνώνυμο της επιτυχίας και αυτό το αποδεικνύουν κάθε χρόνο οι ομογενείς απ’ όλο τον κόσμο, που επιλέγουν και εμπιστεύονται τον κορυφαίο φροντιστηριακό οργανισμό «ΑΝΕΛΙΞΗ», προκειμένου να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης και η επιστημονική μας κατάρτιση σε συνδυασμό με τις σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας αποτελούν εγγύηση για την άριστη προετοιμασία των υποψηφίων και τη βέβαιη επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις των ομογενών.

Διαχρονικά τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων επιβεβαιώνουν τη δυναμική παρουσία μας, καθώς κάθε χρόνο οι μαθητές μας αριστεύουν και εισάγονται ΠΡΩΤΟΙ στις σχολές υψηλές ζήτησης.

Για άλλη μια φορά η επιτυχία των μαθητών μας επιβεβαίωσε τη φήμη των φροντιστηρίων μας, καθώς και φέτος το 2019, η συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών μας, συγκεκριμένα το 97%, εισήχθη στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ το 89% των επιτυχόντων κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο του και να περάσει στην πρώτη του επιλογή!

Οι ΑΡΙΣΤΕΣ επιδόσεις των μαθητών μας και το υψηλό ποσοστό επιτυχιών μάς επιβεβαιώνουν ότι η κορυφή ανήκει μόνο σε έναν!

anelixis2
Σχόλιο 2019-12-08 220222

Διαδικτυακά μαθήματα.

Μια νέα εποχή!

Προσπαθώντας να βελτιστοποιήσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, παρέχουμε μαθήματα online μέσω εξειδικευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας. Έτσι, οι μαθητές μπορούν από το σπίτι τους να προετοιμαστούν, οικονομικά και αποτελεσματικά, για την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.

Η διαδικτυακή παρακολούθηση μαθημάτων αποτελεί εχέγγυο ολοκληρωμένης προετοιμασίας, καθώς η σταδιακή προσέγγιση του γνωστικού αντικειμένου αποτελεί βασικό παράγοντα για την αποτελεσματικότερη πρόσβαση στη «διά ζώσης» θερινή προετοιμασία.

 

Κτίριο Ομογενών

Ακαδημίας & Εμμ. Μπενάκη 38, 106 78 Αθήνα (χάρτης)
Πληροφορίες / Εγγραφές: Τηλ. 00302103825660
Email: info@anelixiathens.gr