Οι μαθητές μας μιλάνε για τις επιτυχίες τους!

Στο Φροντιστηριακό Οργανισμό Ανέλιξη είμαστε προσηλωμένοι στην απόλυτη επιτυχία των μαθητών μας. Εργαζόμαστε με πείσμα και μεθοδικότητα προκειμένου ο κάθε μαθητής μας να περάσει ακριβώς εκεί που στοχεύει. Τα αποτελέσματα που πετυχαίνουμε κάθε χρονιά είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της εντατικής εργασίας των καθηγητών μας. Ωστόσο πέρα από τους βαθμούς, μας χαροποιούν ιδιαίτερα τα προσωπικά ευχαριστήρια μηνύματα των μαθητών μας και των γονιών τους. Επιτρέψτε μας να μοιράσουμε εδώ ορισμένα από αυτά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φροντιστηριακό Οργανισμό Ανέλιξη, τους καθηγητές μου για την άρτια προετοιμασία στην Θετική Κατεύθυνση και ιδιαίτερα τον κύριο Τιμπλαλέξη, ο οποίος με καθοδήγησε στην επιλογή της σχολής μου, στην Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές του φροντιστηρίου Ανέλιξη και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου, που με τις γνώσεις και την αγάπη για το αντικείμενο τους, με στήριξαν στην προσπάθειά μου και συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου, το Οικονομικό ΣΣΑΣ!!!

Ευχαριστώ το φροντιστήριο Ανέλιξη για την άψογη προετοιμασία που μου πρόσφερε, για την ποιότητα και την πληρότητα των καθηγητών της, οι οποίοι  διδάσκουν όχι διεκπεραιωτικά αλλά είναι κοντά στον μαθητή εμψυχώνοντας τον ταυτόχρονα , δίνοντας του σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Επίσης η οργάνωση, η εξαιρετική στελέχωση της γραμματείας από τις εξαιρετικές Έλσα  και Γιάννα με έκαναν να νοιώθω ότι είμαι μέλος μιάς οικογένειας και όχι απλώς άλλη μία μαθήτρια σε κάποιο φροντιστήριο.

Εμπειρία – Επιτυχία στην ΑΝΕΛΙΞΗ

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επιτεύχθηκε ο στόχος μου, να εισαχθώ όχι μόνο στην πρώτη μου επιλογή, η οποία ήταν η Νομική Αθηνών, αλλά και να κατακτήσω την πρώτη θέση. Στην μεγάλη αυτή επιτυχία μου συνέβαλαν οι ικανοί και έμπειροι καθηγητές του φροντιστηρίου, που με βοήθησαν να βάλω σε τάξη τις γνώσεις μου τις οποίες τις εμπλούτισαν με νέα και χρήσιμα ερεθίσματα. Ευχαριστώ από καρδίας τον φροντιστηριακό οργανισμό ΑΝΕΛΙΞΗ που συντέλεσε παράγοντας στο να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στο μετέπειτα όνειρο μου!

Για τον Χρήστο μας έστειλε μήνυμα η μητέρα του:

Αγαπητή Ανέλιξη,

Επιτρέψτε μας  να σας εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την αρτιότητα των υπηρεσιών σας, την φιλική προσέγγισή σας,  την θερμή ψυχολογική υποστήριξη, συμπαράσταση και καθοδήγηση αλλά κυρίως να πούμε ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καθηγητή μας, που με μεθοδικότητα, υπομονή, αμεσότητα και δεξιοτεχνία μεταλαμπάδευσε στον Χρήστο τον τρόπο ανάπτυξης κάθε γραπτού, ακόμα και άγνωστου κειμένου.

Σας ευχαριστούμε!